آموزش مقدماتي زبان برنامه نويسي پايتون
هيچچيزي راجع به
امروزه لهجههاي اپليکيشننويسي بهوفور يافت ميشوند، لهجههايي که هرکدام نقاط ضعف و قوت خاصي را دارند و مزيتهايي متنوع ارائه ميدهند. درصورتي که در منطقهي نرمافزارنويسي به تحقيق پرداخته باشيد، مسلما اسم پايتون (Python) را زياد شنيدهايد. پايتون را مياقتدار يکياز دوستداشتنيترين لهجههاي اپليکيشننويسي در جهان خطاب کرد.
از پايتون براي ساخت و ساز اينترنتوبسايتها و اپليکيشينهاي بسيار محبوبي نظير اينستاگرام، گوگل، اسپاتيفاي و نتفليکس مستعمل و از همينرو گويش اپليکيشننويسي موردبحث اهميتي ويژه داراست. از پايتون بهطور معمول در منطقهي دانش دادهها و يادگيري ماشين هم به کارگيري مي شود. همه اين مورد ها دستبهدست هم مي دهند تا بتوانيم از پايتون بهتيتر يک لهجه نرم افزارنويسي به ياد ماندني و منسوخنشدني خاطر کنيم؛ زباني اپليکيشننويسي که قرار ميباشد موقتا در بازار باقي بماند و به وسيله اشخاص متعددي مورداستفاده قرار گيرد.
درکنار اقتدار بالا و بضاعت انعطاف زياد، پايتون را ميقدرت جزو لهجههايي بهاکانت آورد که اشخاص نوعمل مي توانند در وقتي سريع طرزي عمل کردن با آن را خاطر بگيرند. درواقع شمار متعددي از متخصصان، پايتون را نوعي لهجه نرم افزارنويسي «جديدکارپسند» بهاکانت مياورند که شمار درخورتوجهي از عشق و علاقهمندان به دنياي کدنويسي، نخست بهسراغ آن ميروند.
پايتون يکي دوست داستنيترين گويشهاي نرم افزارنويسي عالم ميباشد
پايتون زباني ميباشد که درحالتي که سراغ آن برويد درهاي جديدي از دنياي کدنويسي به رويتان گشوده مينمايد و سبب زياد شدن شوق و اشتياق شما درين حوزه مي شود. تنوع بالاي قابليت و امکانها سبب ساز ميشوند پايتون، هم براي افرادي که بهطراوت کدنويسي را آغاز کردهاند مطلوب باشد و هم اشخاصي که بهشکل رشتهاي دراين حوزه سرگرمبهعمل مي باشند. ازطريق پايتون قابليت و امکان انجام کارهايي سطح بالا نظير نرمافزارنويسي شيءگرا (Object-Oriented Programming) هم مهيا ميگردد.
مراحل بسطي گويش اپنويسي پايتون در ده سالي 1980 ميلادي بهرهبري خيدو فان روسوم، نرمافزارنويس هلندي، در مؤسسهي پژوهشي Centrum Wiskunde & Informatica (موسومبه CWI) مقدمه شد. پايتون را تا حد متعددي ميقدرت زادهي ذهن فان روسوم بهاکانت آورد، اپنويسي که از خودش بهتيتر «فرمانرواي نيکخواه و دائمي» پايتون حافظه مينمايد. ولي فان روسوم در سال 20 از منزلت خويش بهتيتر رهبر پايتون گوشهگيري کرد تا اين وظيفه به شوراي مديريتي پايتون (Python Steering Council) داده گردد.
پايتون دربارهي اپليکيشننويسي چه ضوابطي دارااست؟ عمدهي کارشناسان پايتون را جايگزين گويش نرم افزارنويسي ABS فکرمي کنند. پايتون نوعي گويش نرم افزارنويسي تفسيري سطح بالا ميباشد که در حيطهي گسترشي سريع نرم افزار (RAD) کاربرد متعددي داراست و مياقتدار از آن بهتيتر زباني پويا (Dynamically Typed) هم حافظه کرد که از قابليت و امکان آشغالعدهکن (Garbage Collector) فايده ميگيرد و از پارادايمهاي چندگانهي نرم افزارنويسي دربرگيرنده شيءگرا، خط مشاي (Procedural) و تابعي (Functional) پشتيباني مينمايد.
در صورتيکه جديدفعاليت مي باشيد و اصطلاحهاي مطرحگرديده در جمله بالا شمارا سردرگم کردند نگران نباشيد. همين کافي ميباشد که بدانيد يادگيري پايتون کاري نسبتا معمولي ميباشد. همين گويش نرمافزارنويسيِ بهاصطلاح بي آلايش، مزيتهايي زيادي ارائه مي دهد و توان و محبوبيت بسيار متعددي داراست. بهدنبال زوميت را ملازمت و همراهي فرمائيد تا بهشما فراگيري دهيم که چهگونه مي توانيد عمل با پايتون را استارت و اوليه نرم افزار خودتان را ايجاد فرماييد.
يکسري زبانه بودن برنامههاي اينترنت
معرفي چندين گويش نرم افزار نويسي در طراحي وب
گونه هاي لهجه هاي نرم افزار نويسي پايين اينترنت
پايتون ,مي ,نرم ,افزارنويسي ,هم ,ميباشد ,نرم افزارنويسي ,پايتون را ,قابليت و ,ميباشد که ,متعددي داراست ,زبان برنامه نويسي
درباره این سایت